18 березня 2021

Презентація «Енциклопедїї Синтезу» в бібліотеці

Філософи синтезу розгорнули перед студентами технікуму економіки і права глибоку тему внутрішнього світу людини, яка вміє керувати умовами свого життя.

Філософія Синтезу включає в себе екософію, теософію і допомагає людині відповісти на питання: "Хто я?", "Який я обираю шлях?", "Яка мета?" та ін. Це нові методи обробки інформації та вміння відрізняти справжню інформацію від неправдивої. Фізичному тілу потрібна їжа кожен день, щоб жити, діяти, досягати результатів, не завжди замислюючись, що нашому мозку теж потрібно жити. А що живить наш Розум? На такі роздуми наштовхнула студентів Ніно Стойкова. Дійсно, наш Розум вимагає їжі ментальної - розумних думок. 

Апелюючи до обраного напряму навчання, звернулася до студентів Сакварелідзе Тамара. Для кожного студента було відкриттям, що їх життя залежить від того, наскільки маштабно вони мислять.

«Енциклопедія Синтезу» - це раритет, книга, видана вперше як нове вчення, що допомагає людині внутрішньо розвиватися. Книга, яка подолала шлях з Пітера до Ізмаїлу, щоб в Центральній бібліотеці ім. І.П. Котляревського стати джерелом нових знань для кожного, хто захоче їх узяти.


Немає коментарів:

Дописати коментар