12 серпня 2024

«Слідом за #Голосами»

 26 липня до Ізмаїльської ЦМБ ім. І.П. Котляревського завітали гості з Форуму військових письменників – директорка Форуму та Львівської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Романа Іваничука Тетяна Пилипець та відомі письменниці Ольга Криштопа і Катерина Флекман. 

Основою заходу стала книга «#Голоси», що є збіркою прозових і поетичних творів, а також роздумів 30 учасників Всеукраїнського форуму військових письменників. Відвідувачі та співробітники бібліотеки мали змогу коротко дізнатися про кожного з митців та доторкнутися до мистецтва слова безпосередньо. Під час зустрічі письменниці цитували та декламували уривки з творів, що створювало незабутню душевну атмосферу, що вкрай важливо у ці нелегкі часи.

Тепер у відділах обслуговування користувачі матимуть змогу знайомитись з книгами, які піднімають важливі для всіх людей теми: це і книга практик для відновлення фізичного, психічного та ментального здоров’я «Ти вивезеш. Інструкція з любові до себе» Катерини Флекман, і збірка новел «Ключі» Ольги Криштопи, і «Щоденник непрофесійного військового» Миколи Ніколаєва, і «#Голоси. Антологія військових письменників» та найновіша книга, в якій зібрано 20 історій жінок-військовослужбовиць, «Жінки на війні» Христини Парубій.

Немає коментарів:

Дописати коментар