19 травня 2023

«Від книги до здоров’я»

 Інформаційно – бібліографічний відділ


«Від книги до 
здоров’я»

    

   Здоров'я людини – це  головна цінність у житті людини. Для кожної людини гарне самопочуття, здоров'я – запорука нормальної працездатності та життєвого успіху. Все наше життя – це територія здоров'я! Життєвий досвід показує, і кожен може знайти безліч підтверджень, що піклується про своє здоров'я, люди зазвичай починають тільки після того, як недуга дасть про себе знати.

    Великі можливості людині для оздоровлення душі та тіла надає альтернативна медицина.

Шановні читачі!

   Пропонуємо до вашої уваги віртуальний огляд книг на тему «Від книги до здоров’я», які знаходяться у фондах нашої бібліотеки  

 
Ільїна, С.. Здоров'я на столі. Велика енциклопедія дієтології /Світлана Ільїна. - 4-е вид.стереотип. - К.: Медицина, 2008.

    Книга лікаря-дієтолога Світлани Ільїної «Здоров’я на вашому столі» адресована всім, хто хоче бути здоровим і подолати недугу. Наші далекі предки набагато краще за нас знали навколишній рослинний світ, добре розумілися на лікарських властивостях рослин, уміли їх збирати, заготовляти, лікуватися ними. Людина буде здоровішою, зробить своє життя щасливішим, якщо щодня споживатиме те, що дарує їй Природа.

Дейл К., Томас Ч. Гідротерапія: Прості процедури при звичайних нездужаннях. Видавництво: «Джерело життя», 1997.- 168 с.

   Не поспішайте в аптеку за ліками при застуді, головному болі, неврозах, безсонні та інших недугах. У вас є можливість випробувати лікування, яке не дає побічних ефектів. Пропонований до вашої уваги посібник дає докладний опис різноманітних водних процедур, що дозволить ефективно боротися з недугами, що облягають нас, і допоможе зберегти кошти, які ви збиралися залишити в аптеці.

Товстуха, Є.С. Раджу ліки, перевірені часом                          / Є.С. Товстуха; -К.: Сільські вісті ,1993 -  192с.

     Книга, відомого лікаря-фітотерапевта Євгена Степановича Товстухи розповідає, про тисячоліття розвитку української народної медицини і водночас є настільною книгою - лікувальним порадником і для городянина, і для селянина. Вона містить конкретні поради щодо лікування словом, рослинами, тваринами продуктами, з допомогою мінералів, медичної астрології і дієтетики, екстрасенсорики, а також подає рецепти 630 настоїв, відварів і спиртових композицій з цілющих трав для лікування конкретних хвороб. Більшість рецептів є реконструйованими аналогами старовинних народних ліків або унікальними авторськими.

Анатолій Барді «Поради народних цілителів». /Анатолій Барді.К.: «Знання». – 1993. – 64с.

     Автор книги  колекціонує рецепти народної медицини. Частину цих рецептів – понад 200 із трьох тисяч, зібраних ним, пропонує цілитель увазі читачів.





Слід

прочитати:

 100 способів енергетичного захисту

Що таке негатив і як із ним боротися.

Програмуємо здоров'я

Як керувати здоров'ям та самопочуттям.

Коридор у майбутнє

Як навчитися чути інтуїцію

Моделюємо життя. 

Як силою розуму та уяви

міняти буття                  Запрошуємо Вас до

                             

ЦМБ ім І.П. Котляревського

  за адресою: м. Ізмаїл,

          вул. Адм. Холостякова, 41          

т.04841 20536

   0484120604

                                2023р.                                          

                                Матеріал підготувала завідувачка

                           інформаційно-бібліографічним відділом 

                                    Семеріна Людмила Семенівна  

Немає коментарів:

Дописати коментар