03 листопада 2023

«Ти як?» Як обрати психолога та на що звернути увагу?

З чого почати пошуки психолога? З двох речей. Перша — усвідомлення того, що психолог — не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з психологом — це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль.
Друга важлива річ — розуміння, який саме спеціаліст вам потрібен: сімейний психолог, дитячий чи підлітковий, або ж фахівець, який допоможе з особистими проблемами.
Якщо навпроти обох пунктів можемо впевнено поставити галочку, час вирушати на пошуки «свого фахівця». Порадами, де шукати та на що звернути увагу, ділиться «Фонд Маша».
           Нагадаємо, за ініціативою першої леді Олени Зеленської розпочалася всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», яка покликана створити систему сервісів і послуг, які зможуть різними способами та дієвими механізмами підтримати українців у складні часи повномасштабної війни. Дізнатися більше інформації можна на сайті Програми, а також на сторінках у соціальних мережах: Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Telegram, TikTok, Viber.

Немає коментарів:

Дописати коментар