02 квітня 2021

«Щоб ми, таки, так жили»

           Весняні місяці приносять не тільки тепло, але і покращують самопочуття, підіймають настрій. У деяких людей просипається невтомне бажання веселитися самим і веселити інших. 

            Коли людина сміється, у неї підстрибує діафрагма, швидше б’ється серце, розщіплюються гормони страху і стресу, а це зміцнює імунну систему. В основному, для всіх людей, гумор це – позитивні емоції. А позитив приносить задоволення та дає мозку відпочинок. 

              До Дня сміху, 1 квітня, Центральна міська бібліотека ім. І.П. Котляревського провела онлайн-захід. Ведучою виступила бібліотекар абонементу Діана Хаджирадєва. 

        Запрошені ліцеїсти Комунального закладу "Ізмаїльська спеціалізована школа-інтернат - військово- морський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою" мали змогу дізнатися цікаві факти про свято, відомих українських (і не тільки) сатириків та гумористів, послухати вихованців театрального відділення Ізмаїльської Школи Мистецтв ім. Малаховського під керівництвом викладача-спеціаліста Трофімової Валентини, Зразкового дитячого Театру Мініатюр «Чародєї» під керівництвом Бікбулатової Маргарити, Зразкового дитячого Театру «У Лукоморья», під керівництвом викладача режисера Капітанюк Лариси, переглянути різноманітні тематичні відео та уривки з кінофільмів тощо.

           Є факт, що для створення і сприйняття гумору та його розуміння і, взагалі, смішного – потрібен високий рівень духовної культури.
Веселий, кмітливий народ створив тисячі казок, анекдотів, усмішок, влучних примовок, жартівливих пісень, дитячих жартівливих оповідань, які можна знайти у фондах бібліотеки… Пропонуємо переглянути запис заходу в режимі "онлайн". 

                 Посміхайтеся частіше!

Немає коментарів:

Дописати коментар