21 березня 2023

Молодь за безпеку дорожнього руху

       У період війни безпека громадян, у тому числі на дорогах, не втрачає актуальності та набула нових викликів. Зокрема, пошкодження доріг, встановлення блок-постів та відсутність вуличного освітлення через обстріли стали факторами, які змусили переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях.

       За даними Нацполіції України, кількість дорожньо-транспортних пригод, у тому числі резонансних, за період воєнного стану відносно зменшилася порівняно з аналогічним періодом минулого року, проте на фоні воєнних подій патрульними спостерігається часте ігнорування правил дорожнього руху як з боку водіїв, так і інших учасників дорожнього руху.

       Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» уже більше десяти років опікується питаннями безпеки на дорогах. З метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, пропонує до перегляду соціальну рекламу. Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнської о молодіжною конкурсу фого-та відеоробіт «Безпечна країна». Переглянути їх можна за посиланням: https://dopomogadtp.com/molod-za-bezpeku-dorozhnoho-rukhu-2/.

Немає коментарів:

Дописати коментар