17 квітня 2023

Бібліограф рекомендує

Інформаційно – бібліографічний відділ

Бібліограф

рекомендує

почитати:

      Зарубіжну

       класику

Хейли А. Аеропорт : роман. /Артур Хейли .              / Переклад з англійської: Володимир Куч. — Харків: КСД, 2018. — 544 с.

    «Аеропорт» - роман-бестселер Артура Хейлі, що вийшов у 1968 році. Вигадане місто, де знаходиться найбільший аеропорт, несподівано накриває сніговий буран, тож усі служби працюють в екстреному режимі.

      На співробітників аеропорту обрушується одна проблема за іншою, починаючи від машини з продуктами, що зникла незрозуміло, до страшної аварії на борту одного з літаків. Але все це абсолютно нічого не важить, коли до аеропорту заходить чоловік, що запланував підірвати себе в одному з рейсів. Він уже поклав вибухівку до своєї валізки, він уже на борту літака…А до всього іншого додаються особисті проблеми героїв, що загострилися, їх складні душевні драми – ось у такий заплутаний клубок сюжетних ліній зав'яжеться дія роману, що вміститься в один п'ятничний вечір.

    За романом «Аеропорт» у 1970 році було знято фільм із провідними голлівудськими акторами – десять номінацій на премію «Оскар»! Після цієї екранізації вийшло ще три сіквели.

Матеріал підготувала завідувачка

           інформаційно – бібліографічного відділу

Семеріна Людмила Семенівна

Квітень 2023 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар