09 квітня 2020

ТОП-15 сайтів з безкоштовними електронними книгами

Все більше книголюбів віддають перевагу електронним книгам над традиційними. За їх словами, знайомитись із художніми героями за допомогою електронних аналогів – зручно і порівняно недорого. Ми підготували добірку сайтів, на яких можна завантажити електронні книги не лише безкоштовно, а й без реєстрації, надсилання смс-повідомлень та інших ускладнень.

Книги українською мовою

Книги таких сучасних авторів як Василь Шкляр, Люко Дашвар, Любко Дереш та багатьох інших, а також всесвітньо відомі класичні твори Віктора Гюго, Еріха Марії Ремарка, Оноре де Бальзака та багатьох інших письменників, книгами яких захоплюються мільйони, ви зможете знайти і завантажити на цих сайтах:
1.      e-bookua.org.ua
2.      javalibre.com.ua
3.      chtyvo.org.ua

Книги російською мовою

Якщо ви захоплюєтесь поезією Олександра Пушкіна, вкотре хочеться перечитати «Майстра та Маргариту» чи вам просто хочеться перечитувати класику, наукову літературу, книги з мистецтва,  історії, психології в перекладі на російську мову, тоді скачуйтеїх тут:
1.      booksshare.net
2.      http://www.big-library.info/
3.      http://www.many-books.org/

Книги англійською мовою

Якщо бажаєте покращити своє знання мови міжнародного спілкування, читати в оригіналі Байрона, Дефо чи Едгара По, то вам потрібно частіше заглядувати на ці ресурси:
1.      http://www.digilibraries.com/
2.      http://www.bookyards.com/en/welcome#.VMotndLkd4c
3.      http://www.homeenglish.ru/Books.htm

Книги польською мовою

Вивчати мову наших західних сусідів найефективніше через читання їхніх книг в оригіналі. Щоб ви не блукали нетрями інтернету, ми підготували для вас кілька сайтів із безкоштовними електронними книгами польською мовою:
1.      wolnelektury.pl
2.      wydaje.pl/c/darmowe-ebooki
3.      http://www.chmuraczytania.pl/

Книги французькою мовою

Французька – мова кохання. З чим асоціюється ця мова у вас? З французьким поцілунком, смачними круасанами, Парижем, Ейфелевою вежею, променадами над Сеною? Відчуйте милозвучність та красу французької, читаючи книги за горнятком кави з круасанами:
1.      beq.ebooksgratuits.com
2.      bibliotheque-russe-et-slave.com
3.      http://www.ebooksgratuits.com/

За матеріалами: inspired.com.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар