25 вересня 2019

Бібліотечні уроки в Котляревці


Студенти I курсу Придунайської філії МАУП відвідали бібліотечні уроки, які відбулися в Центральній міській бібліотеці ім. І.П. Котляревського та філії №4, де отримали не тільки навички роботи з каталогами, але й познайомилися з виставками до знаменних дат (250-річчя зо дня народження зачинателя нової української літературної мови І.П. Котляревського). Академічність, привабливі книжні видання, атмосфера доброзичливості персоналу бібліотек – все сприяло появі бажання стати постійним користувачем цих закладів.
Справжнім інформаційним центром навчання студентів денної та заочної форм навчання стала бібліотека Придунайської філії МАУП, що постійно працює над науково-навчальними проектами, підготовкою до практичних та семінарських занять. Майже всі підручники є в електронному вигляді, що забезпечує студентам дистанційне навчання.

Студенти Придунайської філії дуже вдячні за практичну допомогу завідувачу читальним залом бібліотеки ім. І.П. Котляревського Л.М. Юрчук, завідувачам бібліотек С.П. Косійчук та Ж.О. Куц. Користуючись нагодою, студенство вітає всіх бібліотекарів з професійним святом, бажає здоров’я та подальших успіхів.
Ігор Рагімов, студент II курсу Придунайської філії МАУП

Немає коментарів:

Дописати коментар