28 травня 2012

Інсталяція "Ценр притягнення"


Посеред чудового, зеленого старовинного міста знаходиться Бібліотека. Вона має надзвичайні властивості – притягувати та об’єднувати людей. Мешканці міста йдуть до неї різними шляхами.
Студентів підганяє навчання, сесії, семінари, реферати, колоквіуми та важкі й великі дипломні роботи.
Молоді спеціалісти розвивають та вдосконалюють свої знання, набувають необхідні розуміння для своєї праці.
Школярам теж необхідно забігти до Бібліотеки в гості, бо ж таке складне домашнє завдання на задавали ці вчителі, а на абонементі вже з’явилась остання книжка улюбленого фентазі.
Є серед почесних відвідувачів Бібліотеки і поважні вченні, що беруть читати старовинні фоліанти, гортають годинами запилені стоси газет початку ще того століття.
Забігають до Бібліотеки й швидконогі журналісти пошукати матеріал для статей, веселі підлітки – посидіти в соціальних сітях.
Домогосподарки стиха зітруть сльозу над долею бідної дівчини з жіночого роману.
А всі творчі люди міста з радістю проводять в стінах Бібліотеки гучні презентації своїх нових книг та картин, декламують вірші і грають власні мелодії.
В Бібліотеці з’явились комп’ютери завдяки чудовій програмі «Бібліоміст».
І все це відбувається тому, що в нашої Бібліотеки є серце. Так, саме серце,що б’ється та надає ритм всій роботі ЦБС. Завдяки цьому серцю, його теплоті,його мудрості Бібліотека притягує до себе усіх мешканців міста. Саме тут вони позбуваються самотності та суєти гомінкого, бурхливого сучасного світу. Бо тут надійно, тут традиції століть, та новітні технології пліч о пліч, і ніхто нікому не заважає.
Бібліотека майбутнього, жива, енергійна, з власним ритмом життя, вона не втратила своїх традиційних паперових книжок, здобула Інтернет та комп’ютери, як і раніше збирає в коло друзів, притягує та об’єднує різних особистостей та сприяє їх духовному, творчому та інтелектуальному розвитку.
Бібліотека майбутнього –живий пульсуючий організм, місце, що притягує людей, невід’ємна частина кожного міста.

5 коментарів:

  1. Молодці! Ваш блог мені подобається! Валентина Мельничук.

    ВідповістиВидалити
  2. Наташенька, конечно, видела инсталляцию! Более того, смотри первый пост о Ярмарке, я выставила фото вашей инсталляции. Одна беда: увидела, что эта ваша инсталляция только при просмотре фотографий дома. Была бы внимательней на мероприятии, подошла бы к твоим коллегам, пообщалась, тебе привет передала! теперь корю себя за это(((

    ВідповістиВидалити
  3. http://mg-pro-comp.net.ua Все про комп'ютери! сайт розвивається!!!!

    ВідповістиВидалити