11 лютого 2021

«Прийми, любов, моє вітання…»

 
Прийми, любов, моє вітання,
Коли весна ось-ось прийде.
І квітне на землі кохання
У ніжний Валентинів день.

     В Ізмаїльській центральній бібліотеці ім. І.П. Котляревського 11 лютого відбувся захід, присвячений Дню всіх закоханих. Гостями стали студенти Ізмаїльського технікуму економіки та права водного транспорту.

      14 лютого закохані всього світу відзначають День Святого Валентина. У цей день прийнято відкривати одне одному свої почуття, дарувати подарунки, готувати сюрпризи. А для нерішучих - це шанс зізнатися в коханні, скориставшись «валентинкою» або іграшкою у вигляді сердечка. За повір'ям, у ніч на 14 лютого Святий Валентин сходить на землю і поєднує серця.

       Під час тематичного заходу бібліотекарі читального залу Анна Павленко та Валентина Титаренко розповіли про історію виникнення Дня Святого Валентина, особливості його святкування в різних країнах. Так як багато романів були екранізовані, продемонстрували фрагменти з фільмів, а підлітки відгадували назви книг, за мотивами яких вони зняті, і навіть спробували назвати авторів творів. 

      А найцікавішою частиною програми стали конкурси, в яких взяли участь дівчата і хлопці. Студенти отримали море вражень, позитивних емоцій і навіть солодкі подарунки.

Немає коментарів:

Дописати коментар